Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-spids om holdkammerat: Passer perfekt til Ajax

FC Nordsjælland-profilen vil passe rigtig godt ind i Ajax, vurderer Victor Jensen.

Victor Jensen har endnu sit gennembrud i Ajax til gode, men lejeopholdet i FC Nordsjælland er måske lige, hvad danskeren har haft brug for.

I hvert fald har han fået spilletid i samtlige kampe efter skiftet i vinter, og han er startet inde i de fleste af dem. Selv har han også været rigtig glad for opholdet indtil nu.

- Jeg har boet i Holland, siden jeg var 17 år. Nu bor jeg ti minutter fra mine forældre, så min kæreste og jeg spiser der næsten hver aften. Vi har mistet meget tid, som skal indhentes.

- Men det var ikke grunden til, at jeg valgte Nordsjælland. Ajax mente, at jeg skulle have spilletid på højeste niveau. Jeg trænede meget med førstehold, men spillede altid på Jong Ajax. Jeg var i mindre grad i stand til at fokusere.

- Det fungerer bedre her. Nordsjælland viste sig at være det perfekte match, på grund af den måde de spiller fodbold på. Og de var villige til at hente mig i seks måneder. En længere aftale eller et permanent skifte var ikke en mulighed, siger han til Ajax Showtime.

Hvad der skal ske med Jensen i næste sæson, er han ikke helt sikker på endnu, men han vil foretrække at spille i Ajax.

- Jeg forventer, at jeg får mulighed for at spille mig til en plads i forberedelserne til næste sæson. Men jeg ønsker at spille på et så højt niveau som muligt, uanset hvor det måtte være. Jeg håber, det bliver i Ajax. Også selvom det måtte betyde, at jeg skal spille nogle kampe for Jong Ajax.

21-årige Jensen er dog ikke den eneste FC Nordsjælland-spiller, man holder øje med i Ajax. Også Kamaldeen Sulemana kædes sammen med den hollandske storklub, og Victor Jensen vurderer, at ghaneseren ville passe perfekt ind i klubben.

- Sulemana ville bestemt passe ind i Ajax. Han er en af de hurtigste kantspillere, jeg nogensinde har set, og han er suveræn en-mod-en. Vi får at se, hvor langt han når, men det er klart, at han ikke har nået sit loft endnu, for han har en ekstraordinær mængde talent og potentiale.

Ajax er heller ikke den eneste klub, der følger 19-årige Sulemana tæt. Du kan her læse om interesse fra blandt andre Lyon og Manchester United.