Video : Tipsbladet
Rygter

Fredagens rygtebørs: Han er ny Spurs-manager

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Miralem Pjanic fra Barcelona til Manchester United
Note: Ole Gunnar Solskjær skulle have bedt bestyrelsen om at få hentet FC Barcelonas Miralem Pjanic. Den bosniske midtbanespiller kom til Barcelona i sommerens transfervindue og har kontraktudløb i klubben i 2024.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Lionel Messi forlænger i Barcelona
Note: Rygterne har længe svirret omkring Lionel Messis fremtid. Nu tyder noget på, at FC Barcelona er klar til at forlænge kontrakten med argentineren. Der skulle eftersigende være tale om en treårig kontraktforlængelse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Julian Nagelsmann som manager i Tottenham
Note: Jose Mourinho er blevet smidt på porten i Tottenham, som nu er på jagt efter en ny manager. En af topkandidaterne skulle være RB Leipzig-manageren Julian Nagelsmann, som er ganske interesseret i jobbet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Ibrahima Konate fra RB Leipzig til Liverpool
Note: Liverpool har længe været på jagt efter forstærkning til defensiven. Nu melder rygterne om, at RB Leipzigs Ibrahima Konate er meget tæt på et skifte til den engelske storklub. Ifølge Sky Sport-journalisten Fabrizio Romano så skulle Liverpool udløse frikøbsklausulen på 260 millioner kroner i løbet af de kommende dage.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Sergio Ramos forlader Real Madrid
Note: Sergio Ramos ligner en mand, der snart er fortid i Real Madrid. Den spanske forsvarsgeneral er i kontraktforhandlinger med den spanske storklub, men forhandlingerne er eftersigende brudt sammen. Derfor tyder noget på, at han han hentes på en fri transfer til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS