Video : Tipsbladet
Bundesliga

Forklarer skifte til konkurrenten: Meget specielt

Den 33-årige træner fortæller, hvorfor han forlader RB Leipzig til fordel for konkurrenterne fra Bayern München.

Til sommer skifter Julian Nagelsmann fra Bundesligaens nummer to til ligaens nummer et.

Efter to succesfulde år i RB Leipzig overtager det store trænertalent nemlig tjansen i Bayern München, som efterkommer deres nuværende træner Hansi Flicks ønske om at blive fritstillet fra sin kontrakt.

Det er blevet bekræftet tirsdag formiddag, og over for RB Leipzigs hjemmeside sætter den 33-årige træner ord på beslutningen.

- Jeg forlader RB Leipzig med et tungt hjerte. Jeg er i stand til at træne et godt hold her i en klub, der giver en alle muligheder og betingelser for at arbejde og få succes. Alle, inklusive staben omkring holdet og hver enkelt medarbejder, har bidraget til, at vi har fyldt sider i RB Leipzigs historiebøger ud sammen og stadig er i færd med at skrive historie. Det er jeg meget stolt af.

- Leipzig er noget særligt - og alligevel går jeg. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er begejstret for trænerpositionen i Bayern München, og at jeg med glæde vil påtage mig det job, hvis denne unikke mulighed skulle opstå.

- Det er noget meget specielt for mig at tage stillingen som træner i FC Bayern. Jeg vil derfor gerne takke Oliver Mintzlaff og alle de ansvarlige i RB Leipzig for at finde en løsning sammen med FC Bayern, som gør dette ønske muligt for mig, siger Julian Nagelsmann ifølge RB Leipzigs hjemmeside.

Her kan du læse RB Leipzigs reaktion på skiftet.