Poulsen og Leipzig er i pokalfinalen efter drama

Kampen måtte ud i forlænget spilletid, da RB Leipzig slog Werder Bremen med 2-1 i den tyske pokalsemifinale.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig er i den tyske pokalfinale, efter at holdet fredag på udebane slog Werder Bremen med 2-1.

Kampen måtte ud i forlænget spilletid, før den blev afgjort, og indskiftede Emil Forsberg scorede det afgørende mål i overtiden af den forlængede spilletid.

Yussuf Poulsen kom på banen med små 20 minutter tilbage af den ordinære spilletid, og danskeren havde flere store muligheder for at afgøre kampen, men kom ikke på måltavlen.

Leipzig er toer i Bundesligaen, hvor Werder Bremen er nummer 14. Derfor lå favoritværdigheden hos gæsterne, men et hårdtkæmpende Bremen-hold afværgede de farligste situationer og spillede sig også selv til flere chancer.

To gange fik hjemmeholdet dog hjælp fra træværket, da først overliggeren og senere stolpen reddede gode Leipzig-forsøg.

Efter 2 gange 45 minutter stod det stadig 0-0 på måltavlen, og kampen skulle ud i forlænget spilletid.

Der skulle ikke gå mere end to minutter af den, før det første mål blev sat ind. Leipzig-angriberen Hee-Chan Hwang sparkede bolden i kassen efter flot boldomgang i Leipzig-angrebet. Poulsen blev noteret for assisten.

Leonardo Bittencourt bragte balance i regnskabet inden de sidste 15 minutter.

Her så det længe ud til, at kampen skulle ende i straffesparkskonkurrence, men så sendte Leipzig-træner Julian Nagelsmann svenske Emil Forsberg på banen.

I overtiden af den forlængede spilletid blev han spillet fri foran mål og fik i akrobatisk stil sendt bolden i kassen til stor Leipzig-jubel.

I finalen venter enten Borussia Dortmund eller Holstein Kiel fra den næstbedste tyske række. De to hold mødes lørdag.

Bayern München er forsvarende pokalmester, men Bundesligaens tophold røg allerede ud af 16.-delsfinalen, da Holstein Kiel vandt efter straffesparkskonkurrence.