11.000 sang om FCK-back: Sygeste gåsehud

Victor Kristiansen fik sin første kamp for FC København foran et hjemmepublikum, da de mandag mødte AGF i Parken.

10 førsteholdkampe stod den unge venstreback Victor Kristiansen noteret for, inden mandagens Superliga-brag mod AGF.

Ingen af dem havde været foran et hjemmepublikum i Parken, og derfor havde hans 11. Superliga-kamp en form for debut-vibes over sig.

For det var første gang, at han kunne lade sig hylde af over 10.000 FCK-tilhængere.

- Det var pissefedt. Man kan slet ikke forestille sig, hvordan det er, at der står 11.000 og råber ens navn. Det er det vildeste, jeg har prøvet. Bare det at løbe ud til opvarmning gav mig den sygeste gåsehud, siger han til FCK's hjemmeside.

Dem fik han tilsyneladende rystet af sig hurtigt, for sammen med resten af FCK-mandskabet var de flyvende i første halvleg. Ved pausen har de ganske givet tænkt på, hvor stort de mon kunne vinde. Det fik AGF'erne lavet om på, da de moste FCK i anden halvleg og nær havde udlignet deres 3-0 føring.

Sådan gik det ikke, og efter kampen kunne Victor Kristiansen sammen med holdkammeraterne tage den obligatoriske sejrsrunde i Parken.

- At de (fansene, red.) står og råber mit navn er en drøm, jeg har haft, siden jeg løb rundt på KB's baner. Jeg kunne godt mærke, at de var den 12. mand. Da vi scorede et, to og tre mål i streg, så skabte det en helt surrealistisk stemning i Parken, og man følte helt, at man blev løftet op. Man havde hele overtaget.

På næste mandag gælder det en udekamp i Farum, hvor FC Nordsjælland er modstanderen.