Video : Tipsbladet
Superliga

CV vurderer sæsonen: Uanset hvordan det går søndag

Brøndby er stadig med fremme i kampen om mesterskabet, som Carsten V. Jensen kalder sæsonen mere end godkendt allerede nu.

På søndag kan meget falde på plads i Superligaen, hvis FC Midtjylland slår Brøndby på udebane. Hos den københavnske vestegnsklub kan man dog se tilbage på en sæson, som er gået virkelig godt.

Det mener Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen, som fortæller, at han igennem både grundspillet og mesterskabsspillet har set et hold, som har udviklet sig meget både individuelt og kollektivt.

- Uanset hvordan det går på søndag, tror jeg, mange er enige med mig i, at drengene har leveret en superstærk sæson. Vi ønsker at måle os med de bedste og har i sæsonen hidtil spillet tre tætte, meget intense og underholdende kampe mod FCM, og der er meget, der peger på endnu en af slagsen foran vores fantastiske fans på Danmarks bedste fodboldstadion, siger han og fortsætter:

- At vi med kun fire kampe igen af sæsonen stadig har muligheden for at gøre afslutningen af Superligaen tættere og mere spændende end længe set er mere end godkendt og et kæmpe skulderklap til trænerstaben og spillertruppen, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Endvidere peger Brøndby-bossen på, at man i mesterskabsspillet har præsteret godt, når man kigger på den underliggende performance. Faktisk er det gået bedre i slutspillet end tidligere på sæsonen, afslører 'CV'. Desuden er der også noget andet, som han har bidt mærke i.

- Samtidig er det interessant at se, hvordan vi bliver set på som et stærkt preshold, der udnytter enhver lejlighed til at sætte fart på vores offensive omstillinger, mens vi faktisk er det hold i ligaen med mest boldbesiddelse og er med helt fremme i forhold til at skabe åbne chancer, fortæller han og tilføjer, at det siger noget om deres fleksibilitet.

For Carsten V. Jensen venter der også et transfervindue lige om hjørnet, hvor en spiller som topscorer Mikael Uhre kan blive sendt afsted. Læs mere om det her.