Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner før Randers: Ikke småkedeligt længere

David Nielsen mener, at kampene mellem AGF og Randers FC er blevet mere underholdende.

Lokalopgørene mellem AGF og Randers FC er ikke længere, som de var engang.

Det mener AGF-træner David Nielsen, som oplever, at begge mandskaber ikke længere er så låste i deres tilgang, som det var tilfældet på et tidspunkt, når de to mandskaber mødte hinanden, og det har skabt mere underholdende kampe.

- Jeg synes, at kampene er blevet bedre og bedre. De er ikke så låste, som de var engang. Der er lidt mere go i begge hold, begge hold spiller mere frit nu, og det klæder kampene, som ellers har meget været klassisk jysk derby, hvor det bliver lidt småkedeligt. Det er vi heldigvis kommet væk fra.

- Selvom vi vandt kampen sidst, har vi stadigvæk aldrig vundet i Randers, så det vil vi selvfølgelig gøre alt for på søndag, siger han til AGF TV forud for søndagens brag mod Randers.

AGF vandt seneste lokalderby efter en lang sejrstørke, men det er ikke ensbetydende med, at David Nielsen nu har opskriften på, hvordan man slår kronjyderne.

- Kampene er så tætte, og det var den også sidst. Vi har spillet manglende kampe sådan der, men vi havde nogle matchvindere i den ene og anden ende, der gjorde, at vi vandt den kamp, men ellers synes jeg ikke, at der var den store forskel på den og andre kampe. Det handler om at være skarp på dagen. 

Kampen fløjtes op klokken 16.00.