Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaen overvejer denne regelændring

Jacob Nielsen fik karantæne i april, fordi han overfusede en dommer. Nu kan en regelændring i Superligaen være på vej.

Han var stærkt utilfreds med dommeren, da AGF i forbindelse med hjemmebanekampen mod FC København for et par uger siden tabte med 1-2, og det endte med at koste en spilledags karantæne for AGF-direktør Jacob Nielsen.

Nu skriver Århus Stiftstidende, at en regelændring kan være på vej i dansk topfodbold, så kun nogle få har adgang til banen lige efter et opgør.

Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, bekræfter over avisen, at det er et tema for Divisionsforeningens bestyrelse.

- Det er noget, vi kigger på frem mod den kommende sæson. Vi skal finde en fornuftig balance med, hvem der har adgang til banen lige efter kampen, siger Claus Thomsen til Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen har der været seks gange, hvor en leder er blevet dømt af Fodboldens Disciplinærinstans i de sidste seks år. Jacob Nielsen har såtet for tre af de seks domme, mens også Lars Fournais, bestyrelsesformand i AGF, har fået en dom. Søren Pedersen, Randers, og Jacob Krüger, Vejle, har begge også begge en dom i Disciplinærinstansen.

 AGF ligger aktuelt nummer fire i Superligaen med fire point op til FC København på tredjepladsen. Der resterer tre runder af Superligaen.

Udover en karantænedag fik Jacob Nielsen også en bøde. Læs mere om dommen her.