Video : Tipsbladet
Superliga

Falk om Lindstrøms røde kort: Unødvendigt sted

Rasmus Falk har forståelse for, at det kan ske i kampene, at man ikke altid træffer rationelle beslutninger.

Med 2-1 på måltavlen til FC København blev Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm smidt ud med et direkte rødt kort, da han kom alt for voldsomt ind i FCK'ernes Rasmus Falk. Selvom det så vildt ud, så tager københavnernes midtbanespiller det dog ikke så slemt.

Det gør han klart i et interview med Ekstra Bladet.

- Det var et unødvendigt sted på banen at få et rødt kort, men intet ondt herfra. Det er den slags, der sker, når der er tænding på i kampene, hvor man ikke altid træffer de rationelle beslutninger, lyder det fra Rasmus Falk.

Med det røde kort er Lindstrøm nu ude i de to kommende Superliga-kampe, som også er de to sidste af denne sæson. Dermed kan han allerede nu sætte gang i den operation, som han skal have i knæet, hvis han ønsker det.

Den første er mod bronze-jægerne fra AGF, hvor Brøndby også må undvære Anthony Jung, som fik et gult kort mod FCK, som kommer til at holde ham ude i den kamp.

I toppen af Superligaen har Brøndby efter nederlaget til FCK to point op til FC Midtjylland på førstepladsen med de to runder tilbage, hvor spændingen altså kommer til at være i top.

Med det røde kort kom Jesper Lindstrøm i skidt lys i søndagens kamp. Læs mere om det her.