Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs: Real Madrid enige med Mbappe

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Sead Kolasinac fra Arsenal til Lazio
Note: Riza Durmisi kan se frem til øget konkurrence, hvis han fortsætter i Lazio, hvor han er på kontrakt. Den bosniske venstrekant kan nemlig være på vej hertil efter et lejeophold i Schalke 05
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football.London

Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain til Real Madrid
Note: Ifølge et af de helt store spanske medier, så har Real Madrid en aftale på plads med den franske angriber. Det har de fra en fransk agent, der har det fra kilder i sit netværk. han understreger dog, at der stadig mangler en aftale mellem de to klubber
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Odsonne Edouard fra Celtic til Leicester
Note: FA Cup-vinderne fører kampen om den 23-årige franske angriber, der også jagtes af Arsenal, Newcastle og Aston Villa
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

Jeremie Boga fra Sassuolo til Lyon
Note
: Den franske kreatør Jeremie Boga er en stor profil for Sassuolo i Serie A, men han kan være på vej til hjemlandet Frankrig denne sommer. Lyon vil efter sigende forsøge at hente ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10 Sport

Ryan Bertrand fra Southampton til Leicester
Note
: Ryan Bertrand har kontraktudløb denne sommer og forlader altså Southampton. I den forbindelse er Leicester nu ude efter den erfarne venstre back, som også er på blokken hos AC Milan og Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TalkSport

Harry Kane fra Tottenham til Chelsea
Note
: Chelsea er klar med et stort bud på Harry Kane, forlyder det. Også Manchester City og Manchester United er interesserede. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Sergio Aguero fra Manchester City til FC Barcelona
Note
: Efter flere måneders rygter er en transfer nu tættere på end nogensinde, og det tyder på, at Sergio Aguero skifter til FC Barcelona på en toårig aftale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Emiliano Buendia fra Norwich til Arsenal eller Aston Villa
Note
: Den 24-årige argentiner Emi Buendia imponerer hos Norwich, og nu genoptager Arsenal og Aston Villa deres interesse i den offensive midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport