Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Real Madrid i dialog med toptræner

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Achraf Hakimi fra Inter til PSG
Note
: Inter-stjernen står højt på ønskelisten hos PSG, og franskmændene er klar med et bud på godt 450 millioner kroner for højrebacken. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Ashley Young fra Inter til Watford
Note
: Ashley Young forlader sandsynligvis også Inter, omend han gør det på en fri transfer. Han er på vej til oprykkerne Watford, hvor han startede karrieren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Antonio Conte til Real Madrid
Note
: Italieneren forlod Inter forleden, men han kan allerede være på vej mod et nyt trænerjob. Real Madrid og Antonio Conte skal være i kontakt om det ledige trænerjob i hovedstadsklubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Saul Niguez fra Atletico Madrid til Manchester United, Juventus eller Bayern München
Note
: Flere storklubber er ude efter Saul Niguez, der er en stor profil hos de spanske mestre fra Atletico Madrid. Både Manchester United, Juventus og Bayern München vil have ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Pau Torres fra Villarreal til Manchester United
Note: Den spanske forsvarsspiller imonerede Solskjær i Europa League-finalen, og nu vil nordmanden have den 24-årige til det nordlige England.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Ole Gunnar Solskjær forlænger med Manchester United
Note: Solskjær selv kan se frem til en tre-årig forlængelse, til trods for at han ikke sikrede klubben nogle titler denne sæson. Det har han ikke formået i sine to et halvt år i spidsen af klubben.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Telegraph

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Barcelona
Note: Den spanske klub er i kontakt med spillerens agent, Mino Raiola, om et muligt samarbejde, når målmandens kontrakt udløber, men samtidig vil de ikke skille sig af med Marc-Andre Ter Stegen. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky-Italia

Jack Grealish fra Aston Villa til Manchester City
Note: De engelske mestre er klar til at smadre transferrekorden for en engelsk spiller og sende 866 millioner danske kroner afsted mod Birmingham. Det svarer i pund til 100 millioner, og så højt et beløb er der ikke nogen engelsk spiller, der er handlet for før.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: Den slovakiske målmand kan være på vej til engelsk fodbold i en byttehandel for David de Gea. Det betyder samtidig, at den spanske målmand kan være på vej tilbage til Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun