Video : Tipsbladet
EM

Bedst og værst: Smuk kasse var perfekt for Danmark

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Finland og Rusland.

Finland - Rusland 0-1 (0-1)

Aleksey Miranchuk, 0-1 (45.)

Kampens bedste
Finland
Glen Kamara var en stor mundfuld for den russiske midtbane i dagens kamp. Finland havde det i store dele af kampen fint med at stå lavt og true på kontra, og her var Rangers-midtbanespilleren farlig. Han havde et godt drev med bolden og slog flere skarpe afleveringer, som satte gang i angreb.

Rusland
Flere offensive spillere fra Rusland gjorde det fint i onsdagens kamp, og Artem Dzyuba var den bedste af dem. Den stærke russiske kaptajn kom godt nok ikke på måltavlen, men han var konstant chanceskabende og gjorde livet surt for finnerne med sin duelstyrke. 

Kampens værste
Der var ikke nogen spillere, der virkelig spillede en dårlig kamp, så kampens værste var i stedet situationen vedrørende Mario Fernandes. Den russisk-brasilianske højre back kom galt afsted i forbindelse med en hovedstødsduel, hvor han landede hårdt. Han måtte efterfølgende bæres ud på en båre, og det var ikke rare billeder. Vi må håbe, at der ikke er tale om en alvorlig skade.

Kampens detalje
Først og fremmest skal det nævnes, at finnerne leverede en flot hilsen til Christian Eriksen inden opgøret. Her gik de finske landsholdsspillere nemlig på banen til kampen mod Rusland iført trøjer med teksten “Get well Christian”. Det var fint at se. Se et billede af trøjerne nedenfor.

Inden for kridtstregerne var der også en smuk detalje i første halvlegs slutminutter, og den stod russiske Aleksey Miranchuk for. Midtbanespilleren fra Atalanta viste enorm ro, teknisk kvalitet og godt fodarbejde, da han fik driblet ind i boksen og krøllet bolden over i det fjerne hjørne forbi Lukas Hradecky.

Den scoring, som blev kampafgørende, glæder de sig nok også over i den danske landsholdslejr. Det giver nemlig Danmark de bedste muligheder for at snuppe andenpladsen i gruppen. Danmarks skal "blot" undgå et stort nederlag til Belgien og slå Rusland, mens belgierne skal vinde deres sidste gruppekamp mod Finland.