Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Arsenal tæt på dyr forsvarer

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Ben White fra Brighton til Arsenal
Note: 
Lidt af en bombe fra det engelske. Det meldes, at Arsenal er i avancerede forhandlinger med Brighton om et køb af den engelske midtstopper. Den 23-årige forsvarspiller bliver dog bestemt ikke billig. Arsenal fik sidste uge afvist et bud på 40 millioner pund, og nu lyder prisen, som der forhandles om, på hele 50 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
Det er mildest talt ikke første gang, at den sætningen ovenfor indgår i Tipsbladets rygtebørs. Men nu kan det endelig snart være, at den optræder for sidste gang. De to klubber skulle nu være meget tæt på at være enige om en handel.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Frank Onyeka fra FC Midtjylland til Brentford
Note: Frank Onyeka er måske på vej til at skifte 3F Superligaen ud med selveste Premier League. Midtbanemotoren hos FC Midtjylland er angiveligt på blokken i Brentford, der netop er rykket op i den bedste engelske fodboldrække.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Alexander Isak fra Real Sociedad til Real Madrid
Note: Alexandre Isak har været blandt Sveriges bedste spillere ved EM-slutrunden. Angriberen har vist fremragende takter i offensiven, og det har nu fået storklubben Real Madrid til at rette fokus mod Real Sociedad-spilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Nuno Espirito Santo som manager i Tottenham
Note: Tottenham er på jagt efter en ny manager til den kommende sæson. Jose Mourinho blev sendt på porten, men nu tyder noget på, at en ny portugiser skal stå i spidsen for London-klubben. Det drejer sig om den tidligere manager i Wolverhampton, Nuno Espirito Santo.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Achraf Hakimi fra Inter til Paris Saint Germain
Note: Paris Saint Germain skulle have indgået en købaftale med Inter om Achraf Hakimi. Wingbacken skifter til den franske storklub for en sum på 520 millioner kroner plus bonusser.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

James Rodriguez på vej væk fra Everton
Note: James Rodriguez ser ud til snart at være fortid til Everton. Colombianerens agent har været i kontakt med flere storklubber heriblandt Real Madrid, Atletico Madrid, Napoli og AC Milan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail