Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Hullerne er store på BIF-holdet

Det blev til 2-2 mellem Vejle og Brøndby. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

Vejle Boldklub - Brøndby IF 2-2 (1-1)
0-1 Mikael Uhre (3.)
1-1 Dimitris Emmanouilidis (36,)
2-1 Wahid Faghir (55.)
2-2 Christian Cappis (81.)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Hos Vejle var der godt med spillere i marken, som leverede en meget god indsats. Selv i målet havde Brunst en flot kamp, selvom der gik to mål ind på ham. Og selvom Saied Ezatolahi ikke kom på måltavlen, så var han meget dominerende på midtbanen. Hvis han bliver mere skarp foran mål, så kan han blive en meget stor profil i Superligaen.

Derudover havde Brøndby svært ved at kontrollere spillere som Allan Sousa, og Wahid Faghir fik vist sig godt frem for de fremmødte scouts, som blandt andet talte Manchester Uniteds Tommy Møller Nielsen.

Brøndby IF:
Mikael Uhre har muligvis lige skulle i gang igen i denne sæson, og det ser ud til, at han er i sit gamle jeg fra sidste sæson igen nu. Den lynhurtige scoring fra kampens start var en klassisk Uhre-detalje med en overlegen afslutning. Missionen mod ikke at blive et one hit wonder er begyndt for ham.

Foruden Uhre var der også gode indsatser fra Kevin Mensah og den indskiftede målscorer Christian Cappis, men det var dog en kamp, hvor Brøndby generelt havde en del spillere, som leverede en indsats, der var under middel.

Kampens værste:
Brøndby har solgt halvdelen af startopstillingen fra sidste sæson, og mod Vejle var der et par stykker yderligere ude. Det er efterhånden til at se, hvem der ikke er til stede for de blågule. Hullerne er ved at være store på BIF-holdet.

I dag var det eksempelvis Radosevic, som tydeligt manglede på midtbanen. Endnu værre er det dog i forsvaret, hvor eksperimentet Tobias Børkeeiet bliver ved med at se ud til at have det meget svært i forsvaret. Han er god i det opbyggende spil fra en lidt tilbagetrukket position, men han er meget udfordret i det defensive. Desuden var Pavlovic helt ved siden af sig selv.

Kampens detalje:
Det er bare fedt, at der igen er fuldt hus på stadion. Det havde muligvis noget at sige, at der også var udebanefans til stede, når kampen blev så levende, som det var tilfældet. Flere kampe med mere end 10.000 tilskuere er meget velkommen.