Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansker kastede med stol i raseri over nederlag

Dansk midtbanespiller er blevet anmeldt til det svenske fodboldforbund, efter han kastede med en stol i kølvandet på et nederlag.

Det er aldrig sjovt at tabe, men man skal alligevel ikke koge helt over, for det kan kaste.

Danske Anders Christiansen fra Malmö FF var sammen med sit mandskab med til at tabe 1-2 mod Hammarby søndag, selv om Jon Dahl Tomassons mesterhold havde masser af chancer i opgøret.

Det fik ifølge Fotbollskanalen danske Anders Christiansen til at koge over, og han er nu blevet indberettet til det svenske fodboldforbund, fordi han lige efter nederlaget var så rasende, at han tog en stol, som hørte til en fotograf, og kastede den væk.

Det kan nu koste en straf.

- Vi har modtaget en anmeldelse fra en dommerassistent. Nu er den sendt til Malmö, der kan kommentere den. Og derefter er det op til disciplinærinstansen, siger Jeanette Green Jeppsson fra det svenske fodboldforbund til Fotbollskanalen.

Midtbanemanden er nu en del af det danske landshold, der spiller mod henholdsvis Skotland, Færøerne og Israel.

Malmö FF ligger efter 17 af 30 runder i Allsvenskan på tredjepladsen. Der er tre point op til førerholdet AIK. Helt skidt er det dog ikke, da klubben har kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet.