Video : Tipsbladet
1. division

1. divisionskamp afbrudt - spiller er stabil

Kampen mellem Vendsyssel FF og Lyngby i 1. division er blevet afbrudt, efter Vendsyssels Wessam Abou Ali er faldet om. Han er heldigvis vågen igen og stabil, meddeler klubben.

Wessam Abou Ali er faldet om på banen i kampen mellem Vendsyssel FF og Lyngby i 1. division.

Episoden opstod efter cirka en times spil, hvorefter Vendsyssel-spilleren straks blev omringet af de øvrige spillere på banen, som vi så det med Christian Eriksen under sommerens EM-slutrunde.

Wessam Abou Ali er kørt væk i en ambulance, og kampen er blevet afbrudt. Den genoptages ikke i dag.

Mediet NordjyskE skriver, at spilleren er vågen igen, og at han kørte afsted mod sygehuset i vågen tilstand.

Vendsyssel har nu selv sendt en opdatering ud om Wessam Abou Ali på klubbens egen Facebook-side. Her henviser klubben til lægen Jeppe Nygaard, som var med i ambulancen, der fortæller, at Abou Ali faldt om med et krampeanfald, og at han nu er stabil. 

- Han faldt om med krampeanfald. Vi holdt øje med vejrtrækningen og puls, som var til stede under hele forløbet. Efter en 8 minutterers tid kom ambulancen. I ambulancen kom han til sig selv og på sygehuset var han ved fuld bevidsthed og kunne selv gå fra båren til sengen. Nu undersøger de ham og han er stabil og har det til trods for omstændighederne godt, fortæller Jeppe Nygaard.

Tidligere har Wessam Abou Ali døjet med fravær i denne sæson, da han spillede for Silkeborg. Særligt har han døjet med ubehag, som er kommet som følge af høj puls, hvilket han fortalte til Midtjyllands Avis tilbage i juli. 

- Jeg træner p.t. med i det omfang, som kroppen kan holde til. Når jeg dyrker fysisk aktivitet og får pulsen op, giver det nogle problemer, og jeg føler forskellige former for ubehag, sagde Wessam Abou Ali dengang til Midtjyllands Avis og fortalte endvidere, at han var ved at gennemgå en del undersøgelser.