Video : Tipsbladet
Superliga

Dansker har kæmpe succes under Alexander Zorniger

Bassel Jradi har stor succes for Apollon Limassol, der er under ledelse af Alexander Zorniger, og danskeren hylder den tidligere Brøndby-træner.

Bassel Jradi skiftede i sommer til Apollon Limassol, og danskeren har fået en forrygende start på Cypern.

Efter seks kampe er den tidligere FC Nordsjælland-spiller noteret for fire mål, og Apollon Limassol topper ferieøens bedste fodboldrække efter de første tre kampe, der har budt på lutter sejre af holdet, der trænes af Alexander Zorniger.

- Det har været en rigtig god start. Hele holdet har været godt, og så er det nemt at glide ind som ny spiller. Jeg føler, at det hele er kommet meget naturligt, så jeg er meget tilfreds, siger Bassel Jradi til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det har helt klart været en fordel for mig, at jeg er blevet brugt offensivt. I Hajduk Split var jeg mere boks til boks-spiller med en masse defensive pligter. Selvfølgelig skal jeg også arbejde defensivt for holdet her i klubben, men jeg har klart mine kvaliteter i offensiven, og jeg er glad for, at træneren er enig.

Den træner er som nævnt Alexander Zorniger, der allerede har vundet en masse hjerter på Cypern og ikke mindst blandt Apollon Limassol-fans.

Det gælder også Bassel Jradris hjerte.

- Det er fedt at have ham som træner. Han har fået styr på holdet, og vi arbejder godt. Det er selvfølgelig hårdt, men det er nok ikke en overraskelse for nogen. Han kræver rigtig meget af alle, men det skal han også. Hvis man gør, hvad man siger, er der ingen problemer, og jeg har ikke oplevet noget negativt indtil videre, siger han.

I Brøndby var Alexander Zorniger kendt som en meget hård og kontant træner, der forlangte disciplin og hårdt arbejde hver eneste dage.

Bassel Jradi befandt sig i udlandet al den tid, Alexander Zorniger var i Danmark, men historierne om den karismatiske tysker har han hørt mange gange. Han genkender slet ikke dem alle.

- Jeg havde godt hørt om ham fra tiden i Brøndby. Der blev jo skrevet rigtig meget om ham, og jeg han helt klart godt genkende noget af det, men jeg synes også, at meget af det har været overdrevet. På forhånd tænkte jeg, at vi skulle løbe og arbejde hårdt hele tiden, men jeg synes, der er en fin balance, lyder det fra 28-årige Bassel Jradi.

På søndag tørner Apollon Limassol og arvefjenderne fra AEL Limassol sammen i ligaen. Begge hold er ubesejrede indtil videre i denne sæson.