Video : Tipsbladet
Superliga

Wind forventer at blive solgt til næste sommer

Jonas Wind er med stor sandsynlighed i gang med sin sidste sæson som FCK-spiller.

Jonas Wind blev aldrig skudt afsted i sommerens transfervindue, og derfor er den teknisk stærke angriber stadig FCK-spiller i denne sæson. 

Denne sæson bliver med stor sandsynlighed nok også den sidste, hvor FCK-fans kan glæde sig over Winds evner på fodboldbanen. Han forventer nemlig at blive solgt til næste sommer. Det fortæller han i et interview til Discovery+

Har du en forventning om, at du spiller i en større liga end den danske i næste sæson? Bliver han spurgt.

- Ja, det har jeg. Jeg kunne godt forestille mig, at det er tidspunktet at prøve mig selv af, og det tror jeg også, at klubben er med på. Så har jeg været en del af år i klubben og forhåbentlig slutter det af med et mesterskab, og så må vi se på til den tid, hvad det bliver til, men det kan jeg forestille mig, siger angriberen.

Er det en dialog I allerede konkret har haft med Peter Christiansen, omkring at næste sommer er et godt tidspunkt?

- Nej ikke endnu. Vi lagde en plan dengang, men det er selvfølgelig en del tid siden med Ståle, dengang jeg skrev en kontrakt. Der blev det også meldt ud, at det var om to år, og det er til næste sommer, at det måske skulle være det rette tidspunkt der. 

- Men det er ikke noget, vi har snakket om nu. Der har været fokus på at komme i europæisk gruppespil og komme godt fra land i Superligaen, og så må vi tage den løbende. Der er ikke nogen stress, fortæller den populære FCK-angriber.

Jonas Wind har i denne sæson scoret fire gange i Superligaen, ligesom han også kom på tavlen to gange i Conference League-gruppespillets første kamp mod Slovan Bratislava.