Video : Tipsbladet
Landshold

Christian Poulsen vil agere mentor på landsholdet

Den tidligere landsholdsspiller vil udnytte den viden, han har raget til sig i Ajax, når han tiltræder som assistent på landsholdet.

Christian Poulsen er blevet tilknyttet på det danske landshold, som han også selv optrådte 92 gange for over en årrække, og over for TV2 SPORT uddyber den tidligere midtbanegeneral ord på, hvad han kan bidrage med.

Således har nu 41-årige Christian Poulsen i de seneste år været tilknyttet storklubben Ajax Amsterdam som assistenttræner.

Nu skal han besidde samme rolle hos Danmark - nemlig assistenttræner til Kasper Hjulmand. Og her regner den tidligere midtbanegeneral at udnytte den viden, som han har hentet i Ajax Amsterdam.

- Det, jeg skal lave på landsholdet, minder jo meget om det, jeg har lavet i Ajax de seneste år. Her har jeg blandt andet haft en mentorrolle for spillerne. Jeg glæder mig til at komme ud på træningsbanen og give den gas. Sådan var jeg også som spiller, og det kan jeg jo også dele ud af. Jeg har selv haft en lang karriere i udlandet, så jeg kan virkelig sætte mig ind i mange af spillernes situation. Jeg har selv levet i det her performance-miljø, siger Christian Poulsen til TV2 SPORT

Den tidligere landsholdsprofil starter i sit nye job ved den næste landsholdssamling, som er i oktober. Her skal det danske landshold møde både Moldova og Østrig i VM-kvalifikationen.

Foruden Christian Poulsen er også Morten Wieghorst og Ismael Lopez assistenttrænere til Kasper Hjulmand.