Braga-træner: Vi var rystede mod FC Midtjylland

Braga brændte straffespark i første halvleg i Europa League-kampen mod FC Midtjylland, og det rystede dem.

FC Midtjylland tabte torsdag aften fortjent med 3-1 til SC Braga i Portugal, men Bo Henriksens mandskab gik alligevel til pause med en 1-0 føring.

De gjorde de blandt andet fordi, at Braga-spilleren Ricardo Horta brændte straffespark efter 35 minutters spil. Braga løftede niveauet i anden halvleg og sikrede sig sejren, og efterfølgende var manager Carlos Carvalhal også ude og sige, at det brændte straffespark havde en negativ effekt for holdet. Det skriver Herning Folkeblad

- Jeg tror, at det missede straffespark påvirkede os. Vi virkede rystede lige derefter. Men vi viste et andet ansigt senere og vandt fuldt fortjent kampen, fastslår Carlos Carvalhal, som også fortæller, at han ikke mente, at holdet var dårlige i første halvleg, men at en scoring på straffesparket ville have givet et helt andet billede.

I samme ombæring roser han FC Midtjylland for at turde at angribe, og som ofte angriber med mange folk ad gangen.

Med sejren er Braga på andenpladsen i Europa League-gruppen, mens FC Midtjylland fortsat har et enkelt point efter to kampe.