Video : Tipsbladet
Superliga

Hermansen skadet: Reserven ikke vild med sin rolle

Brøndby-keeperen Thomas Mikkelsen kan nu få chancen mellem stængerne, da Mads Hermansen er tvivlsom til kampen mod Vejle.

Mads Hermansen er tvivlsom til Brøndbys kommende kamp mod Vejle, og derfor er der nu mulighed for, at Thomas Mikkelsen kan få nogle Superliga-minutter i benene efter sommerens skifte fra Lyngby til den københavnske vestegnsklub.

Ellers har rollen været som backup, og det er ikke noget, som han er vant til. Det fortæller han om til Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Jeg har aldrig rigtig brudt mig om rollen som nummer to. Det er derfor jeg kun har været reservekeeper i et år af min karriere. Det er en svær rolle for en målmand, for du ved at der ikke er ret mange kampe, siger han og fortsætter:

- Men jeg vidste, at vi her gik ind i et efterår med rigtig mange kampe, og det var derfor jeg tog udfordringen. Jeg har glædet mig hver eneste dag til træning for at vise, at jeg godt kan være med på dette niveau, lyder det fra Thomas Mikkelsen.

Han melder sig desuden helt klar til søndagens kamp mod Vejle, hvis der bliver brug for ham.

I sidste sæson lykkedes det for Thomas Mikkelsen at blive udtaget til det danske landshold, da mandskabet forud for en træningskamp mod Sverige blev ramt af coronavirus. Det blev dog kun til en plads til bænken i den kamp.

Kampen mellem Brøndby og Vejle spilles søndag klokken 16. Læs meget mere om kampen her.