Video : Tipsbladet
Superliga

AGF forklarer: Derfor var der for mange billetter

AGF forsvarer, at der blev udstedt for mange billetter til mandagens kamp.

AGF havde udstedt for mange billetter til mandagens kamp mod AaB, men klubben forsvarer beslutningen over for Århus Stiftstidende.

Til kampen var der fri adgang for fans, efter at Aros Forsikring havde købt billetterne og inviteret Aarhus på stadion. Men det endte med, at flere sæsonkortholdere ikke kunne komme ind, mens andre også blev afvist i døren. Der var nemlig blevet udstedt flere billetter, end der var tilskuerpladser, og så opstod problemerne altså.

Det var imidlertid den rigtige måde at gøre tingene på, lyder det fra kommunikationschef Søren Højlund Carlsen.  

- Så havde vi jo risikeret at stå med en kamp, hvor der kun var 10.000-12.000 tilskuere (hvis der kun var blevet sat den mængde billetter, der er plads til, til rådighed, red.). Vi ville rigtig gerne have fyldt Ceres Park op, og det gjorde vi på denne måde.

- Man kunne hente en gratis billet, og så var der en risiko for, at man ikke kunne komme ind. Den risiko kommunikerede vi kraftigt ud til alle. Det lå ligesom i præmissen og ånden i sådan et arrangement, at det var noget, man kunne risikere, siger han til Århus Stiftstidende.

AGF oplyser ikke, hvor mange billetter der var i omløb, men tilskuertallet lød i sidste ende på lige over 19.000. 

Over for tipsbladet.dk har Søren Højlund Carlsen forklaret, at sæsonkortholderne, der ikke kunne komme ind og se AGF vinde den jyske klassiker, vil blive kompenseret. Det kan du læse mere om lige her.