Vildt: FCM-talenter vinder 10-1 i Youth League

De midtjyske talenter ydmygede ganske enkelt Rosenborg i ungdommens Champions League.

FC Midtjylland er med i Europa League, og deres ungdomshold spiller også europæisk i denne sæson. De er således med i Youth League, der populært kaldes ungdommens Champions League.

Og her leverede de unge “Ulve” et noget spektakulært resultat tirsdag eftermiddag.

De bankede således Rosenborgs talenter med hele 10-1 i ungdomsturneringen og sikrede sig videre avancement med en samlet 14-3-sejr over nordmændene.

FC Midtjylland kom foran i kampen efter blot 10 minutter, men efter første halvleg lå det ikke i kortene, at midtjyderne ville vinde så stort. De førte nemlig “blot” 3-1, da dommeren fløjtede første halvleg af.

Men efter pausen gik de altså målamok. De scorede tre mål i anden halvlegs første otte minutter, og inden kampen var omme havde Rosenborgs sagesløse målmand også hevet bolden ud af nettet yderligere fire gange.

For FC Midtjylland scorede to spillere desuden hattrick: Aral Simsir og Oscar Fraulo. Derudover scorede Donovan Bagou to gange, mens Mads Hansen og Andreas Nibe scorede en enkelt gang hver.

I næste runde af Youth League skal FC Midtjylland møde enten Svijezda 09 fra Bosnien-Hercegovina eller Trabzonspor fra Tyrkiet.