Video : Tipsbladet
Generelle

Farvel: Tidl. landsholdsspiller stopper karrieren

Efter fire år i USA forlader Thomas Enevoldsen nu landet. Ifølge hans forlovede venter et karrierestop.

Thomas Enevoldsen har en lang karriere i Superligaen, udlandet og på landsholdet bag sig. Nu tyder det på, at han lægger fodboldstøvlerne på hylden.

B.T. citerer et Instagram-opslag fra hans forlovede, Lærke Møller, der skriver, at "I nat vandt du mesterskabet og sætter et ualmindelig flot punktum for din fodboldkarriere". Enevoldsen og hans klub, Orange County SC vandt forleden ligaen USL, som anses for den næstbedste i USA.

Opslaget er en såkaldt story, der kun er aktive i en begrænset periode. Derfor kan det ikke tilgås længere.

Thomas Enevoldsen selv slår dog fast, at tiden i USA er forbi.

- Efter næsten fire år er min tid i Amerika forbi. Det har været en fantastisk oplevelse at bo i det bedste land i verden. Kommer til at savne alt ved det og kan ikke vente med at komme tilbage igen, skriver han selv i en Instagram-story.

34-årige Thomas Enevoldsens sidste sæson endte med at være en skadesplaget en af slagsen. Han fik i alt 15 kampe i ligaen, herunder 20 minutter i sæsonfinalen mod Tampa Bay Rowdies, der har landsmanden Sebastian Dalgaard på holdet.

Enevoldsen kan se tilbage på en karriere, der tog fart i AaB og bragte ham til FC Groningen, KV Mechelen, tilbage til AaB, videre til NAC Breda og til sidst de fire år i USA hos Orange County, Indy Eleven, Sacramento FC, en kort afstikker til Hobro IK og afslutningsvis Orange County igen.

Han fik også 11 A-landskampe, herunder en startplads i Danmarks første kamp ved VM 2010 mod Holland.