Video : Tipsbladet
Skandinavien

Overraskende: Liverpool-legende går ny vej

John Arne Riise har fået nyt job.

John Arne Riise huskes særligt for sit flammende hoved og dødbringende venstreben, som han scorede utallige mål for Liverpool med. 

Siden støvlerne blev lagt på hylden i 2018, har han lavet en del mediearbejde, ligesom han også har været sportsdirektør i en kort overgang hos Birkirkara FC. Tilbage i januar sidste år blev han så træner for den norske breddeklub Flint Fotball, som spiller i de lavere norske rækker, og smagen for at være cheftræner er forblivet intakt for Riise, der nu har fået nyt job. 

Den populære nordmand skal fremover være cheftræner i den bedste kvindeliga liga i Norge, hvor klubben Avaldsnes har været så heldig at få tilknyttet ham. Det bekræfter han over for Dagbladet

- Vi havde nogle samtaler inden et langt holdmøde i mandags. Jeg var meget imponeret over fagligheden i klubben. Både hvordan den fungerer, og ikke mindst hvordan de virkelig viste, hvor meget de ville have mig, siger Riise til Dagbladet.

Han nævner, at han også havde været i kontakt med andre klubber før skiftet til Avaldsnes. 

Avaldsnes endte som nummer otte i Toppserien i sidste sæson og er et hold, som ikke har præsteret lige så godt i nutiden som i de seneste år. 

Tidligere har Riise udtalt, at han drømmer om at træne en klub i Premier League.