Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Barca bremser Neymar-forhandlinger - Real vil overhale indenom

Ifølge Football Espana ser det ud til at, at FC Barcelona har bremset forhandlingerne med Paris Saint-Germain en smule, og det forsøger Real Madrid at udnytte.

Det er ingen hemmelighed, at den brasilianske superstjerne, Neymar, ønsker at forlade Paris Saint-Germain denne sommer. Den 27-årige angriber har angiveligt FC Barcelona højest prioriteret på ønskelisten over næste destination, men ifølge Football Espana har den catalanske storklub bremset forhandlingerne med de franske mestre. 

Det spanske medie skriver nemlig, at FC Barcelona-præsidenten, Josep Maria Bartomeu, har valgt ikke at rejse til Liverpool, hvor han ellers skulle have afholdt et møde med PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelafi. 

Og imens Barca i øjeblikket har bremset forsøget på at hente Neymar, lader det til, at ærkerivalerne fra Real Madrid gør alt, hvad de kan, for at hente brasilianeren. I hvert fald skriver Football Espana, at hovedstadsklubben forhandler med Paris Saint-Germain, der eftersigende har bedt Real Madrid om at inkludere Vinicius Junior i handlen. Mediet skriver dog, at Real Madrid ikke ønsker at skippe 19-årige Vinicius. 

Dermed er der altså fortsat ingen afklaring i transfersagaen om Neymar, men det ligner umiddelbart en kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona.