Video : Tipsbladet
Generelle

United-legende er sikker: Salah forlader Liverpool efter denne sæson

Den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville er overbevist om, at Liverpool-stjernen Mohamed Salah forlader Anfield til næste sommer.

Mohamed Salah er lidt af en fanfavorit på Anfield, men Liverpool-tilhængerne skal måske huske at nyde egypteren ekstra meget i denne sæson.

For ifølge den tidligere Manchester United-kaptajen Gary Neville er Salah med al sandsynlighed ikke i Liverpool i næste sæson.

Neville deltog i tv-programmet Big Debate, hvor han diskuterede med den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher.

- Salah smutter indenfor de næste 12 måneder. Jeg kan allerede se det for mig. Han (Carragher, red.) ved det, men han vil ikke sige det. Jeg kan se det, og man kan mærke det. Du kan lugte det. Du ved, når en spiller er sådan..., lød udmeldingen fra Neville.

Vinder mesterskabet før Liverpool
Det var dog ikke den eneste kontroversielle udmelding, som Neville kom med i programmet. Den tidligere United-profil er således også overbevist om, at de røde djævle kommer til at genvinde Premier League-titlen før rivalerne fra Liverpool, til trods for at Klopps tropper sluttede 31 point foran Solskjærs mandskab i sidste sæson.

- Jeg kan garantere dig for, at Manchester United kommer til at vinde titlen igen. Det er stensikkert. De kommer nok til at vinde titlen før Liverpool, hvis du spørger mig. 

- Og det er ikke for at være respektløs. Men de kommer nok til at vind titlen før Liverpool.

Neville blev her afbrudt af en frustreret Carragher, som slog fast, at United i hvert fald ikke kommer til at vinde Champions League før Liverpool.

- Måske ikke. Men jeg tror, at de vinder titlen før Liverpool. De er mere modne. De er tættere på, end man tror. Det står ikke så slemt til, som man tror. Sådan vil det altid være.