Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Ronaldo i chok over De Ligt-start - har han sendt sin bror?

Matthijs de Ligt er ikke kommet så godt fra start i Juventus, og hollænderen har været udsat for store mængder kritik. Cristiano Ronaldo er angiveligt blandt dem, der er rystet over hollænderens svage start.

Juventus betalte denne sommer over 600 millioner kroner for Matthijs de Ligt, men hollænderen er ikke ligefrem kommet flyvende fra start i Italien.

Det blev således til et selvmål i den første træningskamp, og i Serie A-debuten så Matthijs de Ligt skidt ud ved alle Napolis tre scoringer

Og ifølge kommentatoren Hans Kraay har Matthijs de Ligts start været så dårlig, at selv Cristiano Ronaldo har været rystet over hollænderens niveau.

- Et selvmål i en træningskamp... ude af startopstillingen... en skidt præstation mod Napoli i ligaen. Pludselig kan Matthijs ikke finde ud af noget længere. Det gør ham vred. Selv Ronaldo har tænkt: 'Hvorfor har De Ligt sendt sin bror? Hvornår dukker han selv op? Har han planer om at komme til Torino selv?' Men Matthijs de Ligt skal nok føre Juventus til Champions League-finalen. Han skal nok vise, hvorfor han er den bedste, og han kommer til at give dem igen, der pisser på ham i øjeblikket, lyder det ifølge Veronica Magazine fra Kraay.

En dyr herre
Matthijs de Ligt er Juventus' tredjedyreste spiller nogensinde, efter Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain.

Den 20-årige hollænder er efter skiftet fra Ajax blevet den næstbedst betalte spiller i hele Serie A.