Video : Tipsbladet
Champions League

Vanvittig rekord - mest tandløse Real-offensiv i næsten 600 kampe

Real Madrid fik ikke skudt indenfor rammen én eneste gang i onsdagens Champions League-opgør mod PSG. Dermed er det første gang i 578 kampe, at det ikke lykkes for den spanske storklub, der må siges at have offensive problemer.

Onsdag aften blev Zinedine Zidanes tropper spillet ud af banen, da de mødte Paris Saint-Germain i Champions League-gruppespillets første runde. 

Hjemmeholdet fra Paris var bedre på stort set alle parametre, og spanierne havde store problemer med bare at sætte to afleveringer sammen.

Offensivt var det faktisk Real Madrids værste kamp i meget, meget lang tid. For når man ser bort fra de to mål, som de fik annulleret, så stod Real Madrid noteret for nul skud på mål efter kampen - noget de ikke har prøvet i 578 kampe ifølge flere spanske medier. Det skriver Yahoo Sport. 

Efter kampen lagde flere Real Madrid-profiler sig da også fladt ned og erkendte, at kampen var den værste i meget lang tid.

Real Madrid spiller igen søndag, hvor de møder Sevilla på udebane. Her bliver det spændende at se, om de kan levere bedre i offensiven.