Video : Tipsbladet
Generelle

Schweinsteiger rådgivet af tidligere chef: Du egner dig ikke til at blive træner

Bastian Schweinsteiger har valgt at indstille sin aktive karriere, men Bayern München-legenden bør absolut ikke gå efter et trænerjob. Sådan lyder det nu fra midtbanespillerens tidligere træner i Bayern München, Jupp Heynckes.

Bayern München-legenden Bastian Schweinsteiger meddelte tirsdag, at han indstiller karrieren, når kontrakten med Chicago Fire snart udløber.

Schweinsteiger udtalte i den forbindelse, at han ser frem til nye udfordringer i fremtiden. Tyskeren præciserede dog ikke, hvad disse udfordringer kommer til at være.

Uegnet til trænerprofessionen
Et job som træner vil kunne siges at ligge til højrebenet for Schweinsteiger. Men det vil være en dårlig idé, lyder det nu fra midtbanespillerens tidligere chef i Bayern München, Jupp Heynckes. 

- Jeg mener helt sikkert ikke, at han egner sig til en trænerrolle. Jeg vil ikke råde ham til at satse på den profession, for han er meget følsom og han bryder sig ikke om opmærksomhed fra offentligheden, lyder det ifølge Kicker fra Heynckes.

Konsulent eller ambassadør
En anden rolle i Bayern München kan dog sagtens komme på tale for Schweinsteiger, lyder det fra Heynckes.

- En rolle som konsulent eller som international ambassadør for Bayern München kunne sagtens give mening. Under alle omstændigheder ønsker jeg ham alt det bedste i denne nye fase af hans liv.