Video : Tipsbladet
Generelle

Se listen: De syv spillere med over 600 mål i klubregi

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi står overfor lidt af en udfordring, hvis de skal vippe Josef Bican af pinden som den mest scorende spiller i klubregi.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har banket mål ind på samlebånd i de seneste 15 år, og det er således heller ikke videre overraskende, at de to herrer er de eneste aktive spillere på listen over spillere, der har scoret over 600 mål i klubregi.

Det er Sportbible, der har bragt listen, hvor Ronaldo og Messi altså er at finde på henholdsvis sjette- og syvendepladsen.

Hård udfordring for Messi og Ronaldo
Den mindst kendte spiller på listen er faktisk indehaveren af førstepladsen. Der er tale om Josef Bican, der i løbet af 1930'erne og 1940'erne optrådte for både Østrig og Tjekkoslaviet.

Bican scorede størstedelen af sine mange mål for Slavia Prag. Over en periode på 11 år i den tjekkiske klub scorede Bican således næsten to mål i snit per kamp. 777 mål på klubplan blev det til for Bican.

På andenpladsen finder vi den brasilianske legende Pélé, der scorede 707 mål for Santos og New York Cosmos. Landsmanden Romario indtager tredjepladsen, mens Gerd Müller og Ferenc Puskas indtager henholdsvis fjerde- og femtepladsen.

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er registeret for henholdsvis 605 og 604 mål i klubregi, og det kan således blive svært for de to legender at hente Bican, når man tager i betragtning, at Ronaldo er 34 år, mens Messi er 32 år.

Spillere med over 600 mål i klubregi:




Nummer  Spiller Nationalitet Mål 
1 Josef Bican Østrig/Tjekkoslovakiet  777
2 Pélé Brasilien 707
3 Romario Brasilien 679
4 Gerd Müller Tyskland 653
5 Ferenc Puskas Ungarn 622
6 Cristiano Ronaldo Portugal 605
7 Lionel Messi Argentina 604