Video : Tipsbladet
Generelle

Skuffet Messi: Game of Thrones endte uforløst

Den spanske avis Marca har talt med Lionel Messi om livet udenfor fodboldbanen.

Lionel Messi bruger selvsagt det meste af tilværelsen på træning og kampe, men argentineren har i sagens natur også et liv udenfor banen.

I et interview med Marca åbner argentineren nu lidt op for privatlivet, og svarer på spørgsmål om livet i hjemmet med hustruen og børnene.

Hvad er din foretrukne spanske ret?
- Jeg har altid sagt, at det er oksesteg, schnitzel eller pasta. Jeg foretrukker meget simple retter. 

Gerard Piqué har fortalt, at han gang spiste et halvt glas Nutella. Har du nogen lignende vaner?
- Jeg kan godt lide lidt chokolade eller is. Alt, hvad der er sødt, faktisk. Jeg prøver at begrænse det, men jeg kan godt lide søde sager.

Har du nogen andre særlige vaner?
- Jeg har mange. Før jeg går i seng kan jeg godt lide at dække bordet til næste morgen. Og jeg kan godt lide, at alle sidder på deres normale plads, når vi spiser morgenmad. Og når jeg kommer hjem, så tager jeg altid mine sko af med det samme. Og det gør jeg også, når jeg besøger andre. Jeg har også nogle andre vaner, som jeg helst ikke vil tale om.

Er du afhængig af din mobil?
- Mere eller mindre. Jeg er glad for den. Jeg prøver at lade den være, og være sammen med familien, i stedet for at være besat af min mobil.

Deltager din hund, når du leger med familien derhjemme?
- Absolut ikke. Vi prøver at undgå det, fordi han er for stor og for voldsom. Han ødelægger bolden. Han kommer til at kaste sig henover bolden, og han har kæmpe ben. Det er svært... vi prøver at holde ham væk.

Du er fan af Game of Thrones. Var du tilfreds med slutningen?
- Sandheden er, at det ikke var det, jeg havde forventet. Jeg havde forventet noget andet. Jeg er fan af serien, og slutningen var noget uforløst for mig.