Video : Tipsbladet
Generelle

Arsenal-legende om Mourinho-rygte: Jeg vil ikke engang sige hans navn

Den tidligere Arsenal-angriber, Kevin Campbell, er slet ikke interesseret i, at klubben henter Mourinho som træner.

Det er formentlig gået de færrestes næse forbi, at Unai Emery sidder særdeles løst i sædet i Arsenal, efter en skuffende pointhøst hidtil i sæsonen samt uro i spillertruppen. 

Derfor er der da også blevet spekuleret heftigt, i hvem der er sandsynlige kandidater, i forhold til at tage over for Emery - og her er José Mourinhos navn blevet nævnt adskillige gange. 

For nyligt blev det således rapporteret i flere engelske medier, at Mourinho havde spist middag med Arsenals sportsdirektør, Raul Sanllehi, hvor han præsenterede sin vision for klubben. 

Forestillingen om Mourinho som Arsenal-manager, er dog svær at tage ind for den tidligere Arsenal-angriber, Kevin Campbell, der bestemt ikke bryder sig om portugiseren. 

- Der har været en masse rygter om en ny manager, der er på vej ind. Der er det 'M'-ord, som jeg ikke engang vil nævne. Ja, Mickey Mouse. 

- Jeg har ikke engang lyst til at nævne ham, der var træner for vores rival, to af vores rivaler, og som åbenbart blev spottet til middag med Raul (Sanllehi, red.), hvilket er nonsens. Men jeg vil ikke have ham ligegyldigt hvad, jeg vil ikke have ham nær klubben.