Video : Tipsbladet
Europa League

Manchester United kan miste syv spillere på fri transfer

Syv spillere får til januar mulighed for at forhandle med andre klubber, hvis Manchester United ikke forlænger deres aftaler inden årsskiftet.

Vanen tro kan spillere, hvis kontrakt udløber til sommer, begynde at forhandle med andre klubber efter årsskiftet, og det tilfældet for hele syv af Manchester Uniteds spillere.

Manchester Evening News har givet en opdatering på, hvor disse står i forhold til at forlænge deres aftaler med klubben.

Nemanja Matic 
Serberen er røget bag i køen i United, hvor Scott McTominay har overtaget en af pladserne på den centrale midtbane. 31-årige Matic skulle være klar til at finde sig en anden klub allerede til januar, og Inter er blevet kædet sammen med midtbanespilleren.

Eric Bailly 
Det er svært at sige, hvor Eric Bailly står. Forsvarsspilleren har ikke spillet en eneste kamp, siden han blev skadet mod Chelsea tilbage i april, og han forventes ude indtil december. Manchester United har en klausul i kontrakten, som giver mulighed for at forlænge yderligere to år med ivorianeren.

Ashley Young 
34-årige Young står i samme situation som i sidste sæson, hvor hans kontrakt ligeledes stod til at udløbe. I februar blev aftalen dog forlænget, og han har spillet ni kampe for United i indeværende sæson. Det virker ikke usandsynligt med endnu en forlængelse, men unge Brandon Williams presser sig på.

Angel Gomes 
En spiller, som Manchester United helt sikkert gerne vil beholde, er Angel Gomes, og klubben forhandler med talentet om en ny kontrakt. 19-årige Gomes har blot spillet tre kampe for førsteholdet i denne sæson, men Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvivl om, at han gerne vil holde på den unge midtbanespiller.

Lee Grant 
Reservemålmanden forlader med al sandsynlighed Manchester United. Siden skiftet fra Stoke i 2018 har han fået blot 20 minutter i buret, og Dean Henderson vender tilbage fra Sheffield United efter sæsonen. Det er en mulighed, at Grant bliver træner i klubben.

Timothy Fosu-Mensah 
Som det også er tilfældet med Eric Bailly, har Timothy Fosu-Mensah døjet med en skade hele sæsonen. I sidste sæson var han udlejet til Fulham, men den alvorlige skade har sat en dæmper for hollænderens udvikling. United har en option i kontrakten, som giver klubben mulighed for at forlænge aftalen med et år.

Tahith Chong 
Fremtiden er uvis for unge Chong. I klubben har man store forventninger til hollænderen, men Chong selv er utilfreds med de få minutter på førsteholdet, og Juventus er blevet sat i forbindelse med midtbanespilleren.