Video : Tipsbladet
Champions League

Zidane: Vi skal nok slå Liverpool ud

Real Madrid skal med overvejende sandsynlighed møde et storhold i 1/8-finalerne af Champions League, men cheftræner Zinedine Zidane tager situationen med ro.

Real Madrid sluttede på andenpladsen i gruppe A i Champions League, og dermed er madrilenerne useedede inden mandagens lodtrækning til 1/8-finalerne. 

Det betyder, at Zinedine Zidanes tropper skal møde enten Liverpool, Manchester City, Juventus, Bayern München eller RB Leipzig. 

Dermed er der altså 20 procents risiko for, at Real Madrid skal en tur til Anfield. Efter onsdagens sejr over Club Brugge blev Zidane spurgt, om han var meget opsat på at undgå Liverpool ved mandagens lodtrækning. Franskmanden trak på smilebåndet, da han svarede.

- Hvis vi skal møde Liverpool, så skal vi nok eliminere dem, lød det ifølge Goal fra Zidane.

Franskmanden kom herefter med et lidt mere seriøst svar.

- Vi kan ikke gøre så meget ved lodtrækningen. 

Roser uskarp serber
Luka Jovic fik for en sjælden gangs skyld chancen fra start i 3-1-sejren over Club Brugge, men serberen formåede endnu engang ikke at score.

- Jeg tror ikke, at han føler sig fortabt. Han har ikke spillet meget, og spillere har brug for meget spilletid for at gøre det godt. Jeg synes, at han har gjort det godt, og han skal fortsætte med at arbejde, som han har gjort indtil videre. Det er mit problem, ikke jeres. Han skal fortsætte med at arbejde, og han skal vise noget, hver gang han spiller.