Video : Tipsbladet
Generelle

Ny Barça-træner blev droppet af engelsk bundklub

Den nye Barcelona-cheftræner Quique Setien måtte for en måneds tid siden angiveligt tage tomhændet hjem fra en jobsamtale i Watford.

Watford har længe ligget håbløst placeret i Premier League-tabellen, men i december ansatte klubben så Nigel Pearson som cheftræner.

Og efter fire sejre i de seneste fem kampe har Watford fået kæmpet sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen, hvor klubben nu indtager en 17. plads. 

Ansættelsen af Pearson virker således til at have båret frugt, men en interessant detalje er, at den engelske klub faktisk også overvejede at ansætte Quique Setien, inden valget altså faldt på Pearson.

Jobsamtale bar ikke frugt
Ifølge den engelske avis London Evening Standard var Setien således til jobsamtale i Watford, hvor spanieren dog ikke formåede at sikre sig et job.

Heldigvis for den tidligere Real Betis-træner skulle han dog ikke vente særligt længe på et nyt job. Mandag blev han således ansat som ny cheftræner i Barcelona.

Blev meget overrasket
Ansættelsen i Barcelona kom i høj grad på Setien selv. Det afslørede spanieren ved tirsdagens officielle præsentation.

- I går gik jeg rundt i min hjemby, hvor jeg gik rundt blandt køer. Og nu er jeg her, hvor jeg skal træne de bedste spillere i verden.