Video : Tipsbladet
Rygter

Konkurrence til Delaney: Dortmund henter tysk landsholdsspiller

Danske Thomas Delaney kan se frem til øget konkurrence på midtbanepladserne i Dortmund, når han vender tilbage efter sin skadespause. Tyskerne er således nået til enighed med Juventus om et køb af Emre Can.

Thomas Delaney har siddet ude med en skade i længere tid, og danskeren har derfor ikke været i aktion for Dortmund siden oktober.

Og nu ser det ud til, at danskeren kan se frem til øget konkurrence på den centrale midtbane, når han vender tilbage efter sin skade.

Fik afvist to bud
Således reporterer italienske medier som Sky Sport Italia, Sportitalia og Calciomercato nu, at Dortmund og Juventus endelig er blevet enig om en pris på 185 millioner kroner for den tyske landsholdsspiller Emre Can, der tidligere har optrådt for Liverpool.

Dortmunds første bud lød på 135 millioner kroner, hvilket blev afvist Juventus. Italierne afviste også Dortmunds andet bud, som lød på 165 millioner kroner.

Ifølge Football Italia er der dog en mulighed for, at der bliver tale om en lejeaftale, med enten en obligation eller option på salg. Det forlyder endvidere, at Emre Can var så opsat på at skifte, at han har accepteret en lønnedgang. Tyskeren udtalte i november, at han 'ikke var glad' for sin situation i Torino.