To selvmål i PSG-storsejr i pokalturneringen

Onsdag aften spillede PSG sig videre til semifinalen i den franske pokalturnering Coupe de France med en storsejr over Dijon.

PSG havde ingen problemer med at spille sig videre i den franske pokalturnering, da holdet vandt hele 1-6 på udebane mod Dijon.

Paolo Sarabia var i hopla i onsdagens pokalopgør, da spanieren scorede to mål og lavet en enkelt assist. Kampens øvrige målscorer var Kylian Mbappe, Thiago Silva og to selvmål fra Dijon.

Dermed er PSG videre til semifinalen, hvor holdet enten skal møde Saint Etienne eller SAS Epinal, som spiller torsdag aften.

Der skulle blot gå ét minut før PSG kom foran, da hjemmeholdets Wesley Lautoa på klodset vis sparker bolden i eget net.

Herefter fik Dijon reduceret på et mål af Mounir Chouiar, hvorfor pokaldrømmene levede lidt endnu.

Kort før pausen gjorde Kylian Mbappe det til 1-2, som også var opgørets pausestilling.

I anden halvleg skulle der kun gå fem minutter, inden Thiago Silva headede PSG på 1-3, og yderligere fem minutter senere sendte Sarabia PSG på semifinalekurs med scoringen til 1-4.

I slutminutter blev det endnu værre for hjemmeholdet, da Senou Coulibaly stod for kampens andet selvmål. Afslutningsvis bankede Sarabia bolden i mål til slutstillingen 1-6, og dermed var afklapsningen en realitet for Dijon.