Video : Tipsbladet
Champions League

Video: Hele verden griner af Braithwaite efter Barcelona-præsentation

Barcelonas nye danske angriber Martin Braithwaite havde ifølge internettet en af de værste "skill-præsentationer" nogensinde, da han gentagene gange fejlede i forsøget på et lave et såkaldt rainbow flick.

Mange i fodboldverdenen er i decideret chok over Braithwaites skifte til Barcelona, men ikke desto mindre, er han nu på plads i en af verdens største klubber.

Den danke landsholdsspiller Maritn Braithwaite blev fredag officielt præsenteret som Barcelona-spiller, og traditionen tro skulle det ske på Nou Camp foran fremmødte fans (de få der nu var), mens journalister kunne tage billeder og video af, at Braithwaite skulle vise prøver på sine tekniske færdigheder - det gik desværre ikke særlig godt for danskeren.

Braithwaite startede med at tabe bolden fra hovedet, hvorefter han begyndte at drible med kuglen.

Herefter prøvede danskeren et såkaldt "rainbow flick", men missede fuldstændig eksekveringen af tricket.

Det tog dog ikke i første omgang modet fra den nye Barca-spiller, som prøvede igen - dog uden held.

Herefter valgte danskeren, som iøvrigt har fået legenden Messis gamle nummer 19, bare at drible med bolden under fodsålen i stedet - måske et klogt valg.

Klippet af danskeren er allerede gået viralt, og har fået det meste af internettet til at gå helt bananas, og folk laver i stor stil lave sjov med angriberen, som mange ikke begriber er kommet til Barcelona.

Men når alt så er sagt, så er Martin Braitwaite introduceret i Barcelona, og nok kan mange på internettet grine af en mindre imponerende præsentation, foran næsten ingen mennesker, men mon ikke danskeren er den, der griner højest og har det største smil på læben?

Braithwaite har trods alt spillet så godt i løbet af sæsonen, at selveste Barcelona har haft øjnene rettet hans vej, han har fået sin drengedrøm til at gå i opfyldelse og lørdag eftermiddag trækker han i Barcelonas kampuniform, når holdet spiller kamp mod Eibar.