Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Bitter Zlatan vil ikke udelukke transfer til anden Serie A-klub

Zlatan Ibrahimovic er angiveligt bitter over, at Zvonimir Boban ikke længere er sportsdirektør i AC Milan, og svenskeren vil derfor ikke udelukke et skifte til en anden italiensk klub.

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb i AC Milan om små tre måneder, og endnu vides det ikke, om svenskeren kommer til at fortsætte i Milano-klubben.

I weekenden var der rygter fremme om, at den rutinerede målræv var på vej til Allsvenskan-klubben Hammarby, men nu skriver den italienske avis Gazzetta dello Sport, at Zlatan Ibrahimovic også overvejer et skifte til en anden Serie A-klub.

Ikke klar til karrierestop
Gazzetta dello Sport skriver, at den 38-årige Zlatan Ibrahimovic ikke har planer om at lægge støvlerne på hylden lige foreløbig, men at svenskeren i øjeblikket overvejer sine muligheder. 

AC Milan er angiveligt opsat på at forlænge med Ibrahimovic, som har gjort det godt siden sin retur til klubben i januar. Den legendariske svensker er dog angiveligt skuffet over Zvonimir Bobans exit fra AC Milan. Boban var sportsdirektør i Milano-klubben, men samarbejdet ophørte i marts.

AC Milan-boss Ivan Gazidis har forsøgt at nedbringe udgifterne i denne krisetid, men har indtil videre ikke udtrykt planer om at sælge Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren kan dog forlade AC Milan til fordel for en anden Serie A-klub, hvis Gazidis ikke formår at give svenskeren et tilfredsstillende tilbud.