Video : Tipsbladet
Generelle

Premier League-målræv har ondt af Liverpool: Sæsonens integritet er væk

2020 vil ikke blive husket som året, hvor Liverpool vandt mesterskabet, lyder det nu fra Watford-angriberen Troy Deeney, der ikke mener, at Liverpools mesterskab vil kunne siges at være et ordentligt mesterskab.

Watford-angriberen Troy Deeney slår nu fast, at han har ondt af Liverpools fans, fordi Merseysideklubbens mesterskab i denne sæson er blevet spoleret af coronaviruspandemien.

Jürgen Klopps tropper havde et forspring på 25 point ned til Manchester City, og manglede blot to sejre for at kunne løfte Premier League-trofæet, da sæsonen blev sat på pause i marts.

Integriteten er væk
I disse dage diskuteres det stadig, hvornår og hvordan Premier League-sæsonen kan blive genoptaget. Det bliver selvsagt uden fans, og generelt vil der blive tale om en særpræget afslutning på sæsonen.

- Jeg vil sige, at hvad angår denne her sæsons integritet, så er den allerede forduftet. Jeg har ondt af Liverpools fans, for lige meget hvordan det her ender, så fortjener de mesterskabet. De fortjener det trofæ. Men lige meget hvordan det her ender, selv hvis vi spiller alle kampe, så vil det stadig blive husket som året, der blev fuldstændigt saboteret af coronapandemien, lyder det ifølge CNN fra Deeney.

- Det kommer ikke til at blive husket som året, hvor Liverpool vandt ligaen ved at være det bedste hold. Og husk, at de ikke har vundet mesterskabet i 30 år. 

- Så jeg har ondt af Liverpool og deres spillere. Jeg har ondt af Jordan Henderson. Men hvis vi taler om integritet, så kan man på ingen måde sige, at det her bliver en ordentlig turnering. Det er ligesom at løbe et marathon og løbe de første 35 kilometer, hvorefter man så stopper i to måneder, og så kommer tilbage og sprinter det sidste stykke og siger: 'Godt, så fik vi klaret det.' 

Troy Deeney, der i februar scorede i Watfords 3-0-sejr over Liverpool, er ikke vendt tilbage til træningen i Watford, fordi han er bekymret for sin fem måneder gamle søn, der døjer med vejrtrækningsproblemer.