Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Jürgen Klopp i telefonisk kontakt med Napoli-stjerne

Jürgen Klopp har angiveligt været i telefonisk kontakt med Napolis forsvarsgeneral, Kalidou Koulibaly, som står til at forlade Serie A til sommer.

Efter seks år i Napoli ser det til sommer ud til at være slut for Kalidou Koulibaly, der i lang tid har været rygtet væk fra den syditalienske klub.

Senegaleseren har været rygtet til klubber som Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester City, Liverpool, Manchester United og Newcastle, og i april skrev den anerkendte italienske avis La Repubblica, at man i Napoli endelig er klar til at sælge Koulibaly.

Årsagen er, at Napoli ikke står til at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, hvorfor man ikke har råd til at have den løntunge forsvarsspiller på lønningslisten længere.

Lukrativt tilbud fra Newcastle
Og ifølge det franske medie Le10 Sport har Jürgen Klopp nu taget kontakt til den 28-årige forsvarsspiller. Tyskeren ringede angiveligt til Koulibaly for at diskutere muligheden for et skifte til sommer. 

Senegaleseren har angiveligt allerede modtaget et kontrakttilbud fra Newcastle, med en årsløn på 90 millioner kroner. Men Koulibaly er, ifølge Le10 Sport, mere opsat på at kæmpe med om Champions League-fodbold, hvorfor forsvarsspilleren ser Liverpool som den mest interessante mulighed.

Kalidou Koulibaly koster angiveligt mellem 520 og 560 millioner kroner.