Video : Tipsbladet
Generelle

Borgmester raser over Liverpool-fans efter kæmpefest: Har bragt skam over byen

Liverpools borgmester, Joe Anderson, er rasende på de mange tusinde Liverpool-fans, som i de seneste dage har festet på livet løs midt i byen.

Liverpool vandt i sidste uge Premier League, og det medførte i de efterfølgende dage gigantiske folkefester i den engelske by. 

Store, tætpakkede forsamlinger er selvsagt ikke optimalt i disse coronatider, og fansene er da også blevet kritiseret af Merseyside-klubben, der har kaldt opførslen for 'fuldstændig uacceptabel.'

Kritik fra borgmesteren
Ifølge BBC kom 34 fans til skade, heraf tre på alvorlig vis, da tusinder af fans stimlede sammen i Liverpool, til trods for myndighedernes anvisninger om at holde afstand til hinanden.

Og nu bliver Liverpool-fansene så også tilsvinet af byens borgmester, Joe Anderson, som er rasende over de store forsamlinger. Ifølge Anderson har fansene 'bragt skam over Liverpool FC og byen Liverpool.'

24 personer er blevet behandlet på hospitalet, mens en 24-årig mand er blevet sigtet for at have sat til ild til den ikoniske Liver Building. Ildpåsættelsen skal angiveligt være sket som et resultat af brug af fyrværkeri.