Video : Tipsbladet
Rygter

Større udrensning på vej i Juventus: Disse spillere meldes tæt på exit

I Juventus planlægger man et generationsskifte på midtbanen, hvor flere rutinerede folk kan blive afskibet denne sommer.

Juventus sikrede sig søndag det italienske mesterskab, og i Torino-klubben er man nu begyndt at kigge fremad mod næste sæson. 

Juventus har allerede forstærket midtbanen med indkøb af Arthur Melo og Dejan Kulusevski, og derudover er der også planer om at hente Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.

Flere midtbanefolk kan blive solgt
Som en del af Arthur Melo-handlen siger man til sommer farvel til Miralem Pjanic, der fortsætter karrieren i Barcelona. Ifølge den italienske avis Tuttosport er bosnieren er dog ikke den eneste Juventus-spiller, der ud til at forlade mestrene denne sommer. Blandt andet er der en klar forventning om, at den 32-årige Gonzalo Higuain forlader Juventus til sommer. 

Derudover er der mulighed for, at Federico Bernardeschi kan komme til at indgå i Milik-handlen. Også den brasilianske kantspiller, Douglas Costa, ser ud til at være på vej væk. PSG har angiveligt et godt øje til den tidligere Bayern München-spiller.

Folk som Rodrigo Bentancur og Adrien Rabiot har gjort det godt i den seneste tid, og dermed er det muligt, at Pjanic ikke bliver den eneste midtbanespiller, der forlader Juventus denne sommer. Folk som Sami Khedira, Blaise Matuidi og Aaron Ramsey kan således også være på vej væk.