Video : Tipsbladet
Europa League

United-stjerner i stort skænderi under semifinale-nedtur

Manchester United blev søndag sendt ud af Europa League, og undervejs i nederlaget til Sevilla røg Bruno Fernandes og Victor Lindelöf i flæsket på hinanden.

Manchester United gik søndag glip af en plads i Europa League-finalen, da Ole Gunnar Solskjærs tropper tabte med 2-1 til Sevilla. 

Spaniernes sejrsmål kom få minutter før slutfløjtet, efter en situation, hvor hverken Victor Lindelöf eller Aaron Wan-Bissaka kunne besvære sig med at dække Sevilla-angriberen Luuk de Jong op. 

Alle var vrede
Og det tvivlsomme forsvarsspil fik Manchester United-stjernen Bruno Fernandes til at gå i flæsket på Victor Lindelöf, hvilket svenskeren tydeligvis ikke brød sig om. 

Det udviklede sig således til et regulært skænderi mellem Lindelöf og Fernandes, men efter slutfløjtet talte portugiseren episoden ned.

- Det er normalt, når man indkasserer et mål. Alle var vrede. Det handlede ikke om mig eller Victor. Det var ingenting. Det var normalt. Det handler om at påtale de ting overfor hinanden. Det sker på mange hold, lød det ifølge The Independent fra Bruno Fernandes.