Video : Tipsbladet
Rygter

Bitterhed i Madrid: Hazard er igen blevet for tyk

Eden Hazard er igen vendt overvægtig tilbage fra sommerferie, hvilket hans arbejdsgiver er svært utilfreds med.

Eden Hazard var i mange år en verdensklassespiller for Chelsea, men efter sidste sommers skifte til Real Madrid har belgieren været en skygge af sig selv. 

Hazard kom da også skidt fra start i Madrid sidste sommer, da det kom frem, at belgieren var vendt tilbage fra sin sommerferie syv kilo tungere. Hazard erkendte senere problemet, men slog fast, at 'når man er på ferie, så er man på ferie'. Belgieren har samtidig indrømmet, at han 'har svært ved at holde sig fra kager'.

Historien gentager sig selv
Hazard var særdeles skadesplaget i sin første sæson i Real Madrid-trøjen, og belgieren fik kun scoret ét mål i sin første sæson for madrilenerne. Og umiddelbart tyder det ikke på, at der er udsigt til den store fremgang. 

Således reporterer den spanske avis ABC, at Eden Hazard nu har gentaget sidste sommers bommert ved igen at vende overvægtig tilbage fra sommerferie. Ifølge avisen er Real Madrid rasende på belgieren, fordi historien nu har gentaget sig selv. 

Hazard var i den forgangne uge afsted med den belgiske landsholdstrup uden at få ét eneste minut i Nations League-kampene mod Danmark og Island. Den belgiske landstræner Roberto Martinez afviste, at Hazard var skadet, men slog fast, at stjernen ikke var i form til at komme på banen. 

Burde være blevet i Madrid
Ifølge den spanske avis Diario Sport har Eden Hazards gentagne vægtproblemer skabt bekymring for, at belgieren ikke er særligt dedikeret til at få succes i Real Madrid. Klubben havde angiveligt foretrukket, at stjernen var blevet i Madrid for at arbejde på sin fitness, i stedet for at tage afsted med landsholdet. Avisen skriver, at Hazard nu skal bruge to-tre uger til at nå samme fitnessniveau som sine holdkammerater i Real Madrid.  

Det er ikke mere end en uge siden, at den belgiske avis Het Laatste Nieuws afslørede, at Real Madrid havde betalt langt mere end de 750 millioner kroner for Hazard, som det var almindeligt antaget, at madrilenerne havde betalt Chelsea. Ifølge avisen har Real Madrid således betalt knap 1,2 milliarder kroner for belgieren.