Video : Tipsbladet
Rygter

Løsning på vej: Engelsk storklub vil leje Gareth Bale

Manchester United overvejer lige nu muligheden for at leje Gareth Bale i næste sæson.

Gareth Bale er åben for at tage til Manchester United, hvis der kan opnås en aftale med Real Madrid. 

Det skriver den engelske avis The Times mandag. Der er tale om et skifte, der tidligere har været vurderet til at være urealistisk, på grund af Bales høje løn. Men på Old Trafford vil man ikke afvise at hente en rutineret angriber, hvis det ikke lykkes at hente Jadon Sancho.

I Real Madrid er Gareth Bale røget helt af holdet, og den spanske storklub er desperate efter at komme af med stjernen, der angiveligt skaber en dårlig stemning på træningsbanen. Real Madrid har angiveligt tilbudt Bale, at de vil udbetale halvdelen af hans løn, hvis han finder sig en ny klub.

Ét-årig lejeaftale
Og noget tyder altså på, at denne nye klub meget vel kan gå hen og blive Manchester United. Den engelske storklub vil nemlig ikke acceptere Dortmunds pris på Jadon Sancho, og dermed ser den unge englænders Old Trafford-skifte ikke ud til at blive til noget i denne omgang. 

Manchester United er angiveligt kun at hente den 31-årige Gareth Bale på en ét-årig lejeaftale. Waliseren er selv positiv i forhold til en sæson som lejesvend i Manchester United, forlyder det.