Video : Tipsbladet
Rygter

Ajax-spiller er landet i Barcelona - catalanerne mangler stadig to indkøb

Sergino Dest er blot et lægetjek fra at skifte til Barcelona, og catalanerne vil i transfervinduets sidste dage kæmpe hårdt for at få fingrene i Memphis Depay og Eric Garcia.

Der er blot seks dage tilbage af transfervinduet, men i Barcelona er man et godt stykke fra at have truppen på plads. 

Sent tirsdag lysnede det en smule for Ronald Koeman, da Ajax-backen Sergino Dest landede i Barcelonas lufthavn. Den unge amerikaner forventes at gennemgå sit lægetjek i Barcelona onsdag, inden han bliver præsenteret på fredag på Camp Nou. Barcelona betaler 150 millioner kroner for Sergino Dest, plus yderligere 35 millioner kroner i diverse variabler. Backen får en fem-årig kontrakt i Barcelona, skriver Marca. 

Den 19-årige Dest er hentet ind som afløser for Nelson Semedo, der er rykket til Wolverhampton, men amerikaneren kan også bruges i venstre side. Og det er et væsentligt plus for Koeman, der ikke har den store tiltro til Junior Firpo, der lige nu er Jordi Albas eneste konkurrent.

Vil fokusere på Depay og Garcia
Ifølge Marca vil Barcelona i transfervinduets sidste dage fokusere på at forsøge at få Memphis Depay og Eric Garcia til Camp Nou.

L'Equipe skriver, at Lyon angiveligt er klar til at sælge Depay for et beløb mellem 110 og 185 millioner kroner. Hollænderens kontrakt udløber således næste sommer. 

Indkøbet af Eric Garcia ser ud til at være blevet mere realistisk efter at Manchester City tirsdag præsenterede den portugisiske midterforsvarer Rúben Dias.