Video : Tipsbladet
Generelle

- Maradona havde en stor passion for fodbold, Messi har ingen

Ifølge Benficas cheftræner har Lionel Messi ingen passion for fodbold.

Fodboldverdenen har siden onsdag hyldet den argentinske legende Diego Maradona, der i en alder af 60 år afgik ved døden. 

Søndag valgte Benfica-træneren Jorge Jesus så at hylde Maradona, samtidig med at portugiseren fik sendt en sviner i Lionel Messis retning. 

Maradona havde mest passion
Ifølge Jorge Jesus er Diego Maradona således den bedste spiller i historien, fordi argentineren havde mere passion end andre legender. 

- I mine øjne er Maradona den bedste spiller i historien, sammen med Pélé. Pélé er her stadig. Han er i live. Maradona var den største. Ikke på grund på af sit geni og sine kvaliteter som spiller, men også på grund af sin stil. Det gjorde forskellen, lyder det ifølge ESPN fra Jorge Jesus. 

- Han var på toppen af verden, men han havde også en passion for spillet. Han var født til at være fodboldspiller. Han var født med de hele. Det var ikke et tilpasset produkt. Han var født på den måde. Den kærlighed og følelse, han havde med bolden... 

- Nu om dage, hvis vi ser på de to bedste i verden... Ronaldo har en smule af det samme. Messi har ingen... når vi taler om passion. Som spiller er han glimrende.