Video : Tipsbladet
Champions League

Eriksens træner har kun ét ønske: Kræver at danskeren forlader Inter

Antonio Conte har ikke de store krav til ledelsen i Inter denne gang, da han forstår alvoren af coronakrisen. Dog vil han meget gerne have ét ønske opfyldt.

Christian Eriksen er en af de mest omtalte spillere på det italienske transfermarked. Det skyldes blandt andet, at Inter allerede har slået fast, at danskeren er til salg i dette transfervindue. Samtidig er han løsningen på, hvordan Inter selv kan komme til at handle.

Det skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport.

Her bliver det også forklaret, at Antonio Conte for en sjælden gangs skyld tager det roligt i et transfervindue. Tidligere har han ellers været fyr og flamme omkring transferaktiviteter både i Inter og Juventus, men denne gang tager han det mere roligt, skriver avisen.

- Conte er som en vulkan, som altid er klar til at eksplodere, men denne gang har han forstået klubbens vanskeligheder. Han er på linje med direktørerne, og i øjeblikket er det ikke tid til at slå næverne i bordet, melder sportsavisen.

Dog har Conte ét enkelt ønske for dette transfervindue. Det er at få PSG's Leandro Paredes til klubben, hvor man håber på, at man kan lave en byttehandel, som sender Christian Eriksen den anden vej.

I Paris vil Eriksen på den måde blive genforenet med sin tidligere manager fra Tottenham-tiden, Mauricio Pochettino, som netop er blevet ansat som cheftræner i den franske storklub.